De dagen van 9 tot 5 kantooruren zijn al lang voorbij. In een wereld waarin bedrijven concurreren om toptalenten en professionals meerdere banen hebben, is het nodig om alle productieve hulpmiddelen te nemen die je kunt vinden.

Hier zijn 4 apps die je helpen efficiënter te zijn op je werk:

Workflowy

Workflow is een app waarmee je je to-do lijsten, herinneringen en deadlines op een heel efficiënte manier kunt maken en beheren. Het is ook mogelijk om je taken samen met verschillende mensen te delen en hun voortgang bij te houden. Als je wilt, kun je jezelf tijd besparen door automatische labels en herinneringen in te stellen.

Timeful

Timeful is een app die je helpt je tijd te beheren op basis van je persoonlijke en professionele doelen, door je gedurende de dag activiteiten voor te stellen en je in staat te stellen beter te bepalen hoeveel tijd je besteedt aan de dingen die er voor jou het meest toe doen.

Waar Timeful erg handig voor is, is het prioriteren van taken en het plannen van je dag. In het begin is het de moeite waard de app over je doelen te vertellen, zodat hij je suggesties kan geven. Als je dat gedaan hebt, open je gewoon meerdere keren per dag je agenda app om te zien hoe laat je wat moet doen. Wil je bijvoorbeeld een boek lezen of gaan joggen, dan plant de app een herinnering voor die tijden en zorgt voor het verzetten van de planning als er iets tussen komt.

Trello

Trello is een project management hulpmiddel dat ontworpen is om je te helpen je projecten zo efficiënt mogelijk te beheren. Het is onderverdeeld in borden, lijsten, en kaarten, zodat je je projecten gemakkelijk in categorieën kunt onderverdelen en de voortgang van elk ervan kunt bijhouden. Het mooiste van Trello is dat het samenwerking met andere mensen mogelijk maakt, wat betekent dat je informatie over een bepaald project met je teamleden kunt delen. Trello heeft een heleboel functies om je te helpen je projecten te beheren en efficiënter te werken.

Google Keep

Google Keep is een app voor het bijhouden van notities waarmee je kunt schrijven, lijsten maken, gesproken notities maken, en zelfs foto’s maken van dingen die genoteerd moeten worden. Het is ook mogelijk om elke notitie te labelen voor een betere organisatie. Het is een geweldig hulpmiddel voor als je haast hebt of je iets probeert te herinneren en het gewoon ergens moet opschrijven.